ZOMERWORKSHOP THEATER

Een geweldige zomerweek theater in een prachtige oude loft in Antwerpen. Bij mooi weer werken we buiten op bijzondere plekken in en rond de stad.

Vijf dagen ondergedompeld in spel, improvisatie, plezier en beweging. Je eigen stukken creëren, improviseren, ontdekken… en dat in een geweldige sfeer en groepsdynamiek. Doordat we buiten werken ontstaat er een nieuwe waaier van mogelijkheden. En omdat we 5 hele dagen kunnen werken, kunnen we de tijd nemen en oefeningen echt uitdiepen! Verwacht je aan een enorme variëteit in oefeningen en opdrachten!

De cursus heeft een heerlijke balans tussen ontspannen genieten en er stevig invliegen! Tussen de middag heb je een uur pauze om heerlijk te lunchen buiten in een park of op de daktuin van Magazijn Kees. Bij slecht weer schuiven we aan in de oergezellige keuken van het Magazijn. Deze cursus is zowel voor onervaren als zeer ervaren spelers.

Zomerworkshop - sCHRIJF JE IN

PRAKTISCH

Data: 21 tm 25 Augustus 2024

Tijd: 10 – 17 uur

Prijs: 295 €   Jonger dan 24 jr: 245 €

Waar: Magazijn Kees, Lange Elzenstraat 39, 2018 Antwerpen-Zuid

Om zeker te zijn van een plaats schrijf je je best in. De plaats is voor jou zodra je betaling ontvangen is.

Maximum aantal deelnemers: 12

Zomerworkshop - sCHRIJF JE IN

REACTIES

‘Ik móet iets schrijven over de Zomerworkshop. Omdat het misschien wel de fijnste week van deze zomer was. Prachtige workshop! Elke dag was een nieuw avontuur. Zeer gevarieerde theateroefeningen met aandacht voor alle emoties. Kees creëert een sfeer waarin je de controle durft los te laten, waarin je stopt met denken en je je volledig overgeeft aan het moment. Hij geeft telkens heel correcte en vooral positieve feedback die het beste in elke deelnemer naar boven haalt. Het einde van deze workshop voelde voor mij als het einde van een fantastisch jeugdkamp. Het was ongelofelijk hoe onze groep aan elkaar hing na 5 dagen. Bedankt voor deze schitterende ervaring!’ – (Sara – 25 aug 2017)

`De Zomerworkshop was de beste vakantie die ik me kon wensen! Ik heb me echt rot geamuseerd!’ (Milly, 20 aug. 2014)

`Wat een geweldige afsluiter van de zomer!’ (Dries, 28 aug. 2016)

`De Zomerworkschop was het mooiste cadeautje dat ik mezelf ooit gaf: Ik heb me geamuseerd, me overgeven, uit mijn comfortzone getreden, gelachen, mijn lijf gevoeld, nieuwe vrienden gemaakt, ontroerd geweest, met ingehouden adem genoten, met bibberende knieën mijn ding gedaan. Ik heb vijf dagen kei hard geleefd!’ (Eveline, 18 aug 2019)

`Het is misschien raar om te zeggen, maar dit was één van de leukste weken van m’n leven!’ (Marije, 16 aug 2014)

Zomerworkshop - sCHRIJF JE IN