KEES MEERMAN

Is acteur, zanger, standup comedian, regisseur, singer songwriter, stemacteur en danser. Maakte 7 onemanshows en vijf cd’s. Hij woont al 25 jaar in Antwerpen. Hij bouwde een magazijn om tot theater-paradijs. Daar geeft hij les en creëert hij nieuw materiaal. Les geven is één van zijn grootste passies.

THEATER

Kees maakte 7 onemanshows waarmee hij speelde in theaters door heel Nederland en België. Zijn onemanshows gaan van standup comedy via spoken word naar muziek en dans. Hij gebruikt zijn eigen leven als inspiratiebron, waardoor zijn voorstellingen een sterk persoonlijk karakter hebben.

ZINGEN EN ZANGLES

Kees is een veelgevraagd zangleraar en zanger. Won in Amsterdam de jury- en publieksprijs op het grote Concours de la Chanson. Studeerde af aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen.

Hij geeft momenteel 15 uur per week zangles. Hij geeft les in Complete Vocal Technique (CVT), een revolutionaire zangtechniek. Op dit moment werkt hij aan een nieuwe cd.

LESGEVEN

Al 22 jaar lang geeft Kees workshops en cursussen door het hele land in standup comedy, musical, spreken, toneel, zang en improvisatietheater. Hij heeft op verschillende academies gewerkt en is gastdocent op het Conservatorium van Antwerpen. Hij heeft in de loop der jaren een geheel eigen stijl van lesgeven ontwikkeld, waarin hij technieken uit toneel, dans, mime en improvisatietheater combineert tot een magische eenheid.

Respect en positiviteit zijn de bouwstenen van zijn lessen. Hij creëert een positieve, bruisende, veilige sfeer. 

REGIE

Kees heeft in de loop der jaren enkele voorstellingen geregisseerd. Gaande van dansvoorstellingen tot standup comedy en van kindervoorstellingen tot onemanshows. Ook coacht hij tekstschrijvers, singer songwriters en kleinkunstenaars. Kees regisseert en coacht professionals en amateurs. Hij begeleidt ook mensen uit de bedrijfswereld in het geven van speeches en het spreken in het openbaar.