DE THEATERCURSUS IS EEN FEEST

Van 10 Lessen op woensdagavond in Antwerpen. Er wordt gewerkt aan spel, improvisatie, beweging en het creëren van een eigen persoonlijkheid op het podium.

Kees Meerman geeft al 17 jaar workshops door het hele land en is gastdocent op het Conservatorium van Antwerpen. Zijn lessen worden gekenmerkt door humor, plezier, ontdekking en hard werken.

Improvisatie is een belangrijk onderdeel van de lessen. Wie improviseert moet zijn ballast overboord gooien, open en alert zijn. Het denken opgeven... De perfecte ingang om theater te maken!

Beweging is voor hem de essentie van alles. Hoe meer een acteur zijn lijf en de onbegrensde mogelijkheden daarvan leert kennen, hoe meer hij zich op zijn plaats voelt op het podium. Door met bewegingsimprovisaties te werken, wordt een nieuw lichaamsbewustzijn gecreëerd. En zo een wereld van nieuwe mogelijkheden.

De nieuwe Theatercursus in Antwerpen start 30 september 2020. De daaropvolgende cursus start in januari 2021. Voor beide cursussen kun je je nu al inschrijven.

ZENUWEN EN LOL

De Theatercursus is een plek voor iedereen die op ontdekkingsreis wil gaan en nieuwe dingen in zichzelf wil ontdekken. Veel mensen zijn onzeker en hebben zenuwen en daar is alle ruimte en respect voor. We gaan leren hoe daarmee te werken en hoe 't niet langer een hinderpaal hoeft te zijn. Ontdek hoe je vrij kan worden op het podium. Een ruimte om gek te doen, je uit te leven en af en toe stil te worden. Oh ja. En er wordt heel veel gelachen!

Heb je nog vragen?

PRAKTISCH

Data: 30 sept, 7, 14, 21, 28 okt, 18, 25 nov, 2, 9, 16 dec 2020

Tijd: 19.25 – 22.15 uur

Prijs: 195 €

Waar: Magazijn Kees, Lange Elzenstraat 39, 2018 Antwerpen-Zuid

theatercursus - SCHRIJF JE IN

REACTIES VAN DEELNEMERS

'Kees heeft een aanstekelijk enthousiasme waardoor een fijne, open sfeer wordt gecreëerd waarbinnen alles mogelijk is.'
'Zijn lessen hebben zo´n ontspannen en prettige sfeer dat mijn angst geleidelijk aan weggleed.'
'Mijn mooiste uren van de week!'
MEER REACTIES