DE THEATERCURSUS IS EEN FEEST

In oktober 2021 is de nieuwe Theatercursus! Je kunt je er nu al voor inschrijven! De volgende Theatercursus start in januari 2022.

De Theatercursus is een workshop acteren die je een totaalpakket biedt. Echt zijn op het podium. Het denken loslaten en de impuls toelaten. Tot leven komen op de scène. De sprong durven wagen.. Er wordt gewerkt aan de essentie van acteren, improviseren en bewegen. Deze workshop gaat je steviger in je schoenen doen staan, op en naast de scène!

Een prachtige reis van 10 lessen waarin je intensief samenwerkt met je mede-cursisten. Een schitterend avontuur dat elke avond een andere focus heeft. Uitdagend, verrijkend, en ongelofelijk leuk!

Ook werkt deze cursus door op 't vlak van persoonlijke groei en spreken in het openbaar. De lessen staan open voor voor alle niveaus; onervaren, ervaren en zeer ervaren spelers kunnen hier aan de slag.

De lessen worden gegeven door Kees Meerman. Hij woont al 25 jaar in Antwerpen. Lesgeven is één van zijn grootste passies. Zijn lessen worden gekenmerkt door humor, plezier, ontdekking en hard werken. Hij heeft een positieve instelling, geeft opbouwende feedback en weet een veilige sfeer te creëren.

De Theatercursus respecteert de richtlijnen van de overheid wat betreft het beroemde virus. En zal de benodigde maatregelen nemen om de cursus op een veilige manier te laten gebeuren.

ZENUWEN EN LOL

De Theatercursus is een plek voor iedereen die op ontdekkingsreis wil gaan en nieuwe dingen in zichzelf wil ontdekken. Veel mensen zijn onzeker en hebben zenuwen en daar is alle ruimte en respect voor. We gaan leren hoe daarmee te werken en hoe 't niet langer een hinderpaal hoeft te zijn. Ontdek hoe je vrij kan worden op het podium. Een ruimte om gek te doen, je uit te leven en af en toe stil te worden. Oh ja. En er wordt heel veel gelachen!

Heb je nog vragen?

PRAKTISCH

.

Data: 6, 13, 20 okt, 4, 10, 17, 24 nov, 1, 8, 15 december 2021

Data 2e Theatercursus:  12, 19, 26 jan, 2, 9, 16, 23 feb, 9, 16, 23 mrt 2022

Tijd: 19.25 – 22.15 uur

Prijs: 225 €

Waar: Magazijn Kees, Lange Elzenstraat 39, 2018 Antwerpen-Zuid

De Theatercursussen zijn over het algemeen snel volzet. Om zeker te zijn van je plaats schrijf je je best in. De plaats is voor jou zodra de betaling ontvangen is. Indien de Theatercursus niet door kan gaan, krijg jij meteen je inschrijfgeld terug min het aantal gevolgde lessen!

theatercursus - SCHRIJF JE IN

REACTIES VAN DEELNEMERS

'Kees heeft een aanstekelijk enthousiasme waardoor een fijne, open sfeer wordt gecreëerd waarbinnen alles mogelijk is.'
'Zijn lessen hebben zo´n ontspannen en prettige sfeer dat mijn angst geleidelijk aan weggleed.'
'Mijn mooiste uren van de week!'
MEER REACTIES